FITXA
SALA PASTERNAK VIC

La Sala Pasternak és una sala de concerts i discoteca alternativa de Vic (Barcelona). Té una capacitat per a 450 persones i des de l’any 2005 hi programem concerts i sessions de Djs. La nostra principal inquietud és oferir una proposta cultural musical d'actualitat.

Durant aquests anys han trepitjat el nostre escenari grups nacionals i internacionals com ara Love of Lesbian, Sidonie, Marky Ramone, Dorian, El Columpio Asesino, Delorean, Mishima, Mendetz, Delafé y las Flores Azules, sense deixar de banda el fantàstic planter de grups de la comarca, motiu pel qual vam decidir crear el concurs Cactus, un concurs de bandes emergents d'Osona amb l'objectiu de donar suport a aquest perfil de grups locals.

Una àmplia oferta de Djs omple també la nostra programació. Destaquem els Djs convidats de renom com Dj Amable, Mani (Primal Scream), Dj Maadraassoo, Legoteque, Colin Peters, Ley Dj, Alec Sun, entre molts d'altres, i també els que són residents de la sala com ara Dj Capo, Tilt!, Mute., Niño Prodigio, Johnny Quid.

RIDER LLUM RIDER SO PLÀNOL HORARI 24:00H
06:00H
contactar +info TELÈFONS
EMAILS
recomenar compartir XARXES SOCIALS
Com
arribar
PASTERNAK VIC
MEDIA
destaquem
FOTOS
PASTER RÀDIO PASTER TV
  • Vols rebre el nostre newsletter?
  • Nom i cognom
  • Correu electrònic
HORARI ESDEVENIMENT PREU
salapasternak.com