BASES DEL CONCURS CACTUS 2017

Enguany realitzem la sexta edició del concurs Cactus de la Sala Pasternak, un concurs de bandes emergents.  Obrim el període d'inscripció a partir d'ara i fins al 10 de setembre.

 

QUÈ ÉS EL CONCURS CACTUS I A QUI VA DIRIGIT?

El concurs Cactus és un concurs de Sala Pasternak per a bandes emergents  que es realitza anualment amb la intenció de donar a conèixer grups i oferir-los-hi la possibilitat de mostrar la seva música en directe i proporcionar eines per a desenvolupar la seva trajectòria musical.

Per a poder participar en el concurs cal tenir en compte una cosa important, que el grup no hagi tret al mercat cap disc editat per un segell discogràfic. També es valorarà que algun o diversos components del grup siguin de la comarca d’osona

De tots els grups que s'hi presentin se'n triaran 8 a criteri dels organitzadors i es donarà a conèixer el 12 de setembre.

Un cop feta pública la tria es repartiran els grups en dos dies de concert, quatre cada dia, i de cada eliminatòria en sortiran 2, que aniran directament al dia de la final. Els dies de les classificacions i de la final encara estan per determinar, però seran entre els divendres de finals de setembre i els del mes d’octubre. 

L'entrada del concert serà gratuïta i cada grup disposarà de 30 minuts de concert per poder mostrar la seva música.

El jurat estarà compost pel mateix públic que votarà a mà alçada després de cada actuació, i un jurat especialitzat que estarà format per 2 persones. Aquest jurat tindrà en compte aspectes com les pròpies composicions, la posada en escena, imatge de la banda, l'originalitat, la viabilitat de la proposta, la sonoritat o la comunicació amb el públic. La barreja de les dues votacions (jurat i públic) donarà el resultat final amb una proporció de 70%/30% respectivament.

 

EL PREMI.

El premi consisteix en l'enregistrament de 4 cançons a l'estudi de gravació Jump Studio (http://www.jump.cat/">www.jump.cat) i la possibilitat de fer un concert durant la següent temporada al Pasternak. L'enregistrament s'haurà de produir abans del  Març del 2018.

 

 

 

 

INSCRIPCIONS

Per inscriure's al concurs és tan fàcil com enviar un mail a cactus@salapasternak.com amb la següent informació:

 

1. Nom del grup/estil.

2. Nombre de components, noms i cognoms, tlf i mail de cada un, edat (majors de 16 anys) i procedència.

3. Links d'interès (web, facebook, bandcamp i sobretot si teniu un vídeo en directe penjat a la xarxa).

 

RESUM DE LES BASES

Límit inscripció: 10 de setembre del 2017

data concerts:

1a classificació:  per concretar

2a classificació:  per concretar

Final:                   per concretar

Condicions per a participar:

            -el grup no pot haver tret al mercat cap disc editat per una discogràfica.

Inscripció: envieu un mail a cactus@salapasternak.com dient que voleu participar en el Cactus, i ens passeu la següent informació:

            -Nom/estil del grup

            -De cada músic: nom i primer cognom, procedència, instrument que toca,          telèfon i mail.

            -Links de la banda: web, facebook, bandcamp, etc. i sobretot un link d'un                       vídeo de la banda en directe.

-El 12 de setembre us farem saber si heu estat escollits per a participar en el concurs.

            Us convidem a què hi participeu i esperem que us motivi aquesta proposta. Paral·lelament al concurs, s'intentarà fer el màxim de difusió mediàtica. Creiem que és una oportunitat important de promoció per a qualsevol grup que vulgui donar-se a conèixer. Si teniu qualsevol dubte respecte al concurs, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del mail:   cactus@salapasternak.com.

contactar +info TELÈFONS
EMAILS
recomenar compartir XARXES SOCIALS
Com
arribar
PASTERNAK VIC
MEDIA
PASTER RÀDIO PASTER TV
  • Vols rebre el nostre newsletter?
  • Nom i cognom
  • Correu electrònic
HORARI 01 Agost 2018 ESDEVENIMENT PREU ENTRADA
GRATUÏTA
 BASES DEL CONCURS CACTUS 2017 Enguany realitzem la sexta edició del concurs Cactus de la Sala Pasternak, un concurs de bandes emergents.  Obrim el període d'inscripció...
salapasternak.com