Divendres 25 Novembre 2016
roger margarit
Roger Margarit neix a Rubí el 25 de setembre de 1993, fill de mare artista plàstica (Pepa de Haro) i pare locutor de ràdio i ex-cantautor (Jordi Margarit), éssent el petit de dos germans (Laia Margarit).

és un músic un xic especial. Format en el món del clàssic i del jazz amb el piano com a instrument principal, se sent molt còmode escrivint i cantant cançons aparentment senzilles i de fort component intimista i emocional, sovint a cavall entre el pop més irracional i la cançó d'autor més delicada. Les forneres del seu carrer li diuen que és el cantautor pop de Rubí.

Al 2012 va treure el seu primer disc, A la Vilaverda, una aventura surrealista-muntanyenca que barreja l'esperit kumba de guitarra rascada tan característic de les agrupacions de lleure   amb un ampli ventall de sonoritats electròniques delirants. Les lletres, totalment deshinibides són una oda a la natura com a via d'escapament; un viatge a un poblet imaginari (tot i que inspirat en el poble de Gósol, al Berguedà) que fa que ens oblidem de tots els nostres maldecaps.

El Secret del bàrman (2015) és un treball de molta més profunditat pel que fa a conceptes i amb un tractament molt diferent en la producció. El piano guanya protagonisme i abanda el folk per deixar pas a un pop brillant amb cert regust de jazz. En ell parla de temes foscos com la soledat o la pèrdua però des d'una perspetiva imaginativa i optimista; utilitzant la historieta d'un noi atrapat en un misteriós bar del Raval per tal d'exposar el meu univers interior.

Tan si va sol com amb la seva banda (Albert Domènech a la bateria, Dani Morcillo a les guitarres, Marta Riba als vents i teclats i Jan Marsal al baix) ofereix un directe dinàmic i de molts contrastos, amb moments realment explosius i d'altres més introspectius i calmats. Tots ells emocionants i amb una cuidada posada en escena.
HORARI 00:00H
OBERTURA DE PORTES
HORARI 00:30H
INICI CONCERT
DESPRÉS 02:00H
johnny quid
PREU 5 ANTICIPADA
8 TAQUILLA
contactar +info TELÈFONS
EMAILS
recomenar compartir XARXES SOCIALS
Com
arribar
PASTERNAK VIC
MEDIA
Roger Margarit
Roger Margarit
johnny quid
johnny quid
PASTER RÀDIO PASTER TV
  • Vols rebre el nostre newsletter?
  • Nom i cognom
  • Correu electrònic
HORARI 25 Novembre 2016 ESDEVENIMENT roger margarit PREU 5 ANTICIPADA
8 TAQUILLA
Roger Margarit neix a Rubí el 25 de setembre de 1993, fill de mare artista plàstica (Pepa de Haro) i pare locutor de ràdio i ex-cantautor (Jordi Margarit), éssent el petit de...
salapasternak.com