Divendres 02 Desembre 2016
bandboo + JoKB

Bandboo és un grup jove i energètic que adapta hits radiofònics internacionals dels últims anys a un format inusual i fresc com és el de cinc vents i un bateria. Els arranjaments propis dels diversos temes porten el grup a terrenys com el funk, el soul, el latin i el rock indie; sempre amb molta energia i festivitat.

El nostre debut fou aquest any al mercat de música viva de Vic (MMVV), on vàrem guanyar el concurs de la música al carrer per vot popular a les xarxes socials, i pel qual tocarem a la Festa Major de Vic el 2017.  

 

Les hores invertides i la nostra dedicació en aquest projecte han consolidat el nostre directe, que està conformat per coreografies elaborades, arranjaments dinàmics, diversitat musical, cançons conegudes per tots tipus de públics i, sobretot, molt positivisme.

 JoKB


El nostre estil és un mestissatge camaleònic, una festa carregada d'energia que fusiona el pop, reggae, ska, rock, punk i latin amb lletres optimistes que conviden a ballar i passar una estona altament festiva que volem compartir amb tu.
 Camaleònic (2015), el nostres primer disc, n'és el resultat: energia, festa, positivisme i aires estiuencs. Va ser disc de la setmana de la revista Enderrock, la qual també ens va dedicar una entrevista, mantenint-nos durant mesos en el top 10 de la llista Altaveu.cat.

També vam ser seleccionats al curs Music Mentoring, dut a terme al BocaNord, on vam rebre els consells de membres de Txarango, La Senyora Tomassa, La Pegatina, Al Quadrat i Rumb al Bar.
Hem compartit cartell amb grups com La Pegatina, Els Catarres, Ebri Knight o Aspencat.

Després d'una intensa gira "Nits per Recordar", hem passat per sales com Stroika i Dresden, hem tocat a molts pobles i ciutats com Barcelona i Lleida, i hem guanyat el concurs de grups emergents Música Jove 2016, pel qual l'any que ve tocarem a l'escenari gran de l'Acampada Jove.
 
 
En la diversitat està el gust i això és el que et donarà JiEncy Dj's. 
HORARI 00:00H
OBERTURA DE PORTES
HORARI 00:30H
INICI CONCERT
DESPRÉS 02:00H
JiEncy dj´s
PREU 5 ANTICIPADA
5 TAQUILLA
contactar +info TELÈFONS
EMAILS
recomenar compartir XARXES SOCIALS
Com
arribar
PASTERNAK VIC
MEDIA
bandboo
bandboo
JoKB
JoKB
PASTER RÀDIO PASTER TV
  • Vols rebre el nostre newsletter?
  • Nom i cognom
  • Correu electrònic
HORARI 02 Desembre 2016 ESDEVENIMENT bandboo + JoKB PREU 5 ANTICIPADA
5 TAQUILLA
Bandboo és un grup jove i energètic que adapta hits radiofònics internacionals dels últims anys a un format inusual i fresc com és el de cinc vents i un bateria....
salapasternak.com