Divendres 13 Octubre 2017
concurs cactus

NO MATTERS

 Banda bagenca inspirada pels grups de Punk Rock dels 90 i 2000, que va començar 

en un garatge però que ja compta amb el seu primer treball 'Saltarem les barreres'
(2016) amb temes propis en català. Estant fent presentació de l'àlbum pel territori 
català amb previsió d'estendre's tot i que també tenen posada la mirada en la 
composició del segon CD. Amb un directe animat pretenen fer gaudir al seu públic 
amb lletres quotidianes i melodies vibrants.
 

WHITE HOUNDS

 White Hounds es va formar durant l'estiu de 2015 pel Toni, Helena i Iván. Després d'uns mesos no van trigar molt a sorgir els primers concerts a la ciutat comtal, fent de teloners de grups internacionals com The Orwells (USA) en Sala Sidecar o dels surfers de Portland (USA), Guantanamo Baywatch pel festival Xtrarradio. Guanyant el concurs Altaveu Frontera, creat per bandes emergents dins el festival Altaveu. També sent finalistes del Porompopero Impulsa 2016 i semifinalistes de la 4 edició del Bala Perduda tocant a la [2] Apolo.

Les seves cançons estan basades en riffs amb temes melòdics i enganxosos al mateix temps, englobat dins del rock amb tints de blues i psicodèlia.

 

Durant l'any 2016 va sortir a la llum el seu primer EP autoeditat "White Hounds" juntament amb un videoclip per a la cançó My Kind of Pleasure'. Per al 2017 van llançar el single 'Howl & Roll' juntament amb un videoclip i anunciant que properament traurien un nou treball.

IMPULS 

 Grup format per tres pelicans incompresos que una nit de moscatell van veure la llum. Ara en serio: som 2 músics i un bateria (procedents de Reus, Manresa i Manlleu però assentats a Girona) que vam descobrir que ens molava molt la música i al ajuntar-nos els tres ens vam sentir connectats com tres USBs des del primer moment. Toquem un estil difícil de descriure basat en la improvisació que d'alguna manera s'assembla al funky rock però tampoc massa. Les nostres influències van de Jimi Hendrix a Pawn Gang tot passant per Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, Núria Graham, Led Zeppelin, Explosions in the Sky, Antònia Font, Dire Straits, System of a Down, Mumford & Sons, Manel, entre molts altres. Just al 23 de març vam treure el nostre primer EP Quan tens amics que són couscous que podeu escoltar i descarregar molt lliurement al nostre bandcamp (http://impulsflow.bandcamp.com/" target="_blank">impulsflow.bandcamp.com). Properament gravarem un disc. 

HORARI 23:00H
OBERTURA DE PORTES
HORARI
INICI CONCERT
DESPRÉS
dj willy
PREU 7€ amb 2 cerveses o 1 combinat GUIXETA
contactar +info TELÈFONS
EMAILS
recomenar compartir XARXES SOCIALS
Com
arribar
PASTERNAK VIC
MEDIA
CONCURS CACTUS
CONCURS CACTUS
PASTER RÀDIO PASTER TV
  • Vols rebre el nostre newsletter?
  • Nom i cognom
  • Correu electrònic
HORARI 13 Octubre 2017 ESDEVENIMENT concurs cactus PREU 7€ amb 2 cerveses o 1 combinat GUIXETA NO MATTERS Banda bagenca inspirada pels grups de Punk Rock dels 90 i 2000, que va començar en un garatge però que ja compta amb el seu primer treball 'Saltarem les barreres'(2016)...
salapasternak.com